Nauti kesästä markiisin alla

Markiisi suojaa ja tuo näyttävyyttä

Helle on ihana asia, mutta kodin tai toimiston sisälämpötila kohoaa nopeasti jo epämukaviin lukemiin... Silloin kannattaa suunnata hakemaan energiatehokasta ratkaisua ongelmaan kaihdinliikkeeseemme Lappeenrannassa. Halutessasi pudottaa kesäkuumalla kotisi lämpötilaa onnistut siinä tehokkaimmin terassi- tai ikkunamarkiisin avulla. Markiisi kaikessa näyttävyydessään on myös kotisi julkisivua piristävä elementti. Rullautuvan markiisin voit valita joko käsi- tai moottorikäyttöisenä.

Luo tunnelmallinen ja suojaisa tila

Terassimarkiisi on oiva keino terassin suojaamisessa ja kattamisessa. Se mahdollistaa mukavan oleskelun varjossa - tai vaikka pienessä vesisateessakin. Myös ruokailuhetki kesäkuumalla tuntuu herkullisemmalta ja viihtyisämmältä terassimarkiisin alla. Terassimarkiisi saa kesän jatkumaan pitkälle syksyyn! Markiisiin etuprofiiliin on helppo asentaa lamput, jolloin suojaisa tila muuttuu entistä tunnelmallisemmaksi.

Liikemarkiisi kiinnittää asiakkaiden huomion

Auringonsuojauksen lisäksi liikemarkiisi antaa yrityksellesi tehokkaan visuaalisen markkinoinnin ympärivuotisen välineen. Liikemarkiisin avulla yrityksesi huomataan jo kaukaa - korimarkiisiin saat vielä lisää näyttävyyttä valojen avulla. Lue lisää liikemarkiiseista ja ota yhteyttä Lappeenrannan Kaihdin ja Markiisiin.

Valot etuprofiilissa

Kvarsilämmitin