Rullaverhot ripeästi mittatilaustyönä Lappeenrannasta

Kotoisat rullaverhot ovat huolehtineet kotiemme yksityisyydestä ja valonsäätelystä jo vuosikymmeniä. Tänä päivänä rullaverhojen idea on edelleen sama, mutta tekniikka ja materiaalit ovat kehittyneet vastaamaan moderninkin kodin asukkaiden tarpeita ja toiveita.

Runsaasti kuoseja – myös pimennyskankaita

DOMICET kangasmallistosta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Tarjolla on runsas valikoima rullaverhokankaita yksivärisenä tai kuviollisena useissa eri värisävyissä.

Mallistossa myös pimentävät vaihtoehdot ja turvalliset palosuojatut kankaat.

Katso tästä kaikki DOMICET kangasmallit.


Saatavilla myös erikoisleveitä rullaverhoja

Reunusvaihtoehtojamme on useita, voit valita niistä mieleisesi joko hapsuilla, koristenauhalla tai kantilla. Käytämme rullaverhojen valmistuksessa kotimaista 28 mm jousikäyttöistä alumiinimekanismia, mutta halutessasi saat verhot myös sivuvetomekanismilla (kuulaketjukäyttö). Yli 200 cm levyiset rullaverhot valmistamme 36 mm maalatulla teräsputkella ja suosittelemme silloin sivuvetomekanismia.

Ratkaisut joka tarpeeseen erikoisliikkeestä

Valmistamme rullaverhot mittojen ja toiveittenne mukaan nopealla toimitusajalla. Liikkeestämme Lappeenrannasta saat heti mukaan määrämittaisia valmisrullaverhoja. Tule katsomaan laajaa valikoimaamme tai kysy lisää soittamalla!